Röstning & projektmagasin

Från och med idag kan du rösta på de nominerade inför Folkungagalan. Rösta på de projekt, den eldsjäl och den förening som du tycker förtjänar att vinna! 

Vi kan också med glädje och stolthet berätta att våra två projektmagasin för programperioden 2014-2020 är klara! Den ena visar ett urval av mikroprojekt och den andra visar stora projekt.


De projekt som bedrivs och hittills bedrivits under programperioden är över lag väldigt bra och kreativa. Utvecklingen av vår landsbygd får en rejäl skjuts framåt. Inte mindre än 60 mikroprojekt har startats. I vår ena magasin som handlar om just mikroprojekt presenteras ett urval av dessa. 

Vår andra magasin presenterar på samma sätt ett urval av de stora projekten. De är än så länge totalt 25 stycken och fler är på gång.  Av våra insatsområden har livskvalité och företagande visat sig vara de mest populära. Just projektstöd till företag är en nyhet inom Leader och har blivit ett uppskattat insatsområde, med flera projekt. Inom kort kommer de som papperstidningar från tryckeriet. 

Läs och inspireras!


Klicka här för att rösta

Klicka här för att läsa projektmagasinen